Lofer

2016

Lofer

Van de 2 dagen met sneeuw lijkt de vrijdag nog de “beste” dag om te skiën. Dus wordt het donderdag, wandelen, boodschappen doen en lezen. We gaan weer met de skibus naar het dorp, kijken even onder aan bij de piste waar het gezellig druk is. Doen wat boodschappen en lopen langs de rivier weer terug naar de camping. Het is prachtig nu met de verse sneeuw en het blijft steeds licht sneeuwen.

 

 

 

 

 

’s Middags als het droog is maken we nog een wandeling langs de rivier, de andere kant uit naar het gehucht Strohwolln. Ook even een stukje de berg op naar het Panorama uitzicht. Een prachtige wandeling in de verse knisperende sneeuw.

Het panoramauitzicht op de rivier en naar St.Martin.

Het heeft vannacht behoorlijk gesneeuwd, er ligt een dik pak sneeuw. Goede skidag dus en als we met de bus van half 11 wegrijden is het al lang weer droog. Het is een leuk skigebied niet erg groot(46 km pistes) maar voor ons ruim voldoende. Geen wind, niet koud en we vinden het ook niet druk. Een mooie skidag met de bomen dik met sneeuw bedekt, heel erg mooi. Morgen vertrekken we weer, we gaan nu naar Bruck a.d.Grossglocknerstrasse even ten zuiden van Zell am See.

Het centrum van Lofer.
Lofer.
De skibus stopt voor de gondel.
Skigebied Lofer.
bwd  Set 1/2  fwd